Laatste nieuws...

We hebben een super tof jaar met veel wedstrijden, veel podium plekken, hard werken maar ook veel plezier! Wil jij volgend jaar in een van onze teams...

Gallery

 Wij zijn D-Beatz dansschool!

Samantha is als eigenaresse van de dansschool al bezig met dansen vanaf dat ze haar eerste stappen zette. Zij is daarom ook de dansopleiding gaan doen en heeft er altijd van gedroomd om mensen te gaan helpen met dansen, en mensen het plezier van dans te laten ontdekken.

Met de dansstijlen: hip hop, dancehall, jazz, modern, techniek, afro, dancemix, Yoga, kracht en conditie training kunnen we zeggen dat wij een uitgebreid aanbod aan dansstijlen hebben.

In augustus 2013 heeft Samantha de zogehete stoute schoenen aangedaan en is D-Beatz gestart. Zij heeft dit met hart en ziel gedaan en is toen al begonnen met een droom. Zij wilde na 5 jaar een pand hebben waar vandaan zij haar passie voor dansen en lesgeven kan gaan uitbreiden.

Ze heeft hier heel hard voor moeten werken en heeft in het jaar 2017 een aantal stappen genomen om dit waar te maken.

Met het aantrekken van nieuwe dansleraren en de stappen te nemen om weg te gaan bij de Max en bij Mtp, is het haar gelukt haar droom te verwezenlijken. Per 1 december 2017 mag zij heel trots vanuit haar eigen pand les geven en door gaan groeien.

Hoe trots zij hier op is en hoe gelukkig dit haar en ons allemaal maakt heeft u met eigen ogen kunnen zien tijdens de opening van het pand op 5 januari 2018.

Echter hier houd het niet op, met nieuwe stappen komen nieuwe dromen! Het laten groeien van dit mooie bedrijf en het nog veel actiever worden voor alle leden en alle toekomstige leden.

Samantha heeft inmiddels een mooi team om haar heen gebouwd en met dit team gaan wij proberen de volgende dromen waar te maken. Welke deze zijn? De toekomst zal dit aan u laten zien.

 Wij kunnen dit allemaal uiteraard niet zonder de leden van de dansschool en wij willen u dan ook hartelijk danken dat u lid bent.

Team D-Beatz

Dansschool:

Flemingweg 18B
2408 AV
Alphen a/d Rijn

Kantoor:

Telefoon: 0172755266
Mobiel: 0629355745


Vragen over betalingen:
facturatie@d-beatz.com

Shows & event:
events@d-beatz.com

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn